Nadesty loopt de Wenstafette speciaal voor Marle

Nadesty loopt de Wenstafette speciaal voor Marle
14 september 2016


Nadesty is 16 jaar. Vorig jaar nog had zij leukemie en stond zowel haar wereld, als die van haar ouders, broertje en zus, op zijn kop.

Nadesty haar allerliefste wens was om beroemd te zijn! Het werd een onvergetelijke wensvervulling. Als een echte ster mocht ze haar droomjurk uitkiezen, werd ze door een professionele visagist opgemaakt en ging ze met niemand minder dan Ruben Nicolai naar een première.Toen haar liefste wens uitkwam, ontdekte zij dat sommige dromen echt werkelijkheid kunnen worden! Inmiddels is ze genezen verklaard.

Marle is ook 16 jaar en woont in Helmond. Ze heeft Cystic Fibrosis, oftewel taaislijmziekte. Een ziekte die haar dagelijks beperkt en waarvoor ze afgelopen zomer nog 4 weken in het ziekenhuis heeft gelegen. Tussen de opnames door kan ze de positieve energie van een wensvervulling heel goed gebruiken.

Nadesty is samen met Xander De Buisonjé naar Marle toe geweest om de kracht van haar wens symbolisch door te geven.

Er was direct een klik tussen de meiden. Nadesty kon haar bijzondere wenservaring met Marle delen en haar vertellen hoe dit haar kracht heeft gegeven. Nadesty doet op 2 oktober mee aan de Wenstafette, om bij te dragen aan het verwezenlijken van Marle haar wens: een prachtige, zelfontworpen trouwjurk aan te midden van familie en vrienden.

Sponsor Nadesty of één van de andere kanjers, zodat ook de allerliefste wens van bijvoorbeeld Marle in vervulling kan gaan. Jouw gift maakt het vervullen van nieuwe wensen mogelijk!

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren