Amber geeft de kracht van haar wens door aan Roemjana

Amber geeft de kracht van haar wens door aan Roemjana
12 september 2016


Samen met Make-A-Wish ambassadeur Xander de Buisonjé is Amber (10 jaar) op bezoek geweest bij Roemjana (6 jaar). Tijdens deze bijzondere ontmoeting heeft Amber aan Roemjana verteld dat zij speciaal voor haar mee doet aan de Wenstafette. Amber, een vrolijk en stralend meisje, heeft veel kracht geput uit haar wensvervulling. Je zou als je haar zo ziet niet zeggen dat zij 2 jaar geleden ernstig ziek was. In 2014 had zij leukemie. Een zware tijd voor haar, haar zusjes en haar ouders.>>Sponsor hier ook een wenskind<<


Hoe welkom was haar wensvervulling: een bezoek aan de Droomvlucht attractie van de Efteling met haar hele klas. Nu, 2 jaar na haar ziekte, geeft zij tijdens de Wenstafette de kracht van haar wens door aan andere ernstig zieke kinderen die het zo hard nodig hebben en in het bijzonder aan Roemjana.

Roemjana wacht nog op haar wensvervulling. Ze is een lief meisje van 6 jaar en heeft een ernstige auto-immuunziekte. Haar energieniveau is erg laag en de ziekte heeft een enorme weerslag op haar en haar ouders. Om hen kracht te geven voor de toekomst is het voor Roemjana juist nu zo van belang dat haar liefste wens wordt vervuld: een verrassingswens met bakken, auto Rox en dansen.

Om nieuwe wenskinderen zoals Roemjana een unieke wensvervulling te laten beleven, is ons doel met de Wenstafette om samen zoveel mogelijk geld op te halen. Amber: ‘Als mensen mij sponsoren zorgt het er voor dat ook Roemjana haar wens uit komt’.

Sponsor Amber of één van de andere kanjers, zodat ook de allerliefste wens van bijvoorbeeld Roemjana in vervulling kan gaan. Jouw gift maakt het vervullen van nieuwe wensen mogelijk!

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren