Hoe Andrea haar wens door gaat geven!

Hoe Andrea haar wens door gaat geven!
04 augustus 2016


Veel mensen uit Woldendorp weten het nog goed: bijna 10 jaar geleden werd Andrea haar allerliefste wens vervuld door Make-A-Wish Nederland, toen zij leukemie had. Nu doet Andrea mee aan de Wenstafette en geeft ze de kracht van haar wens door. En hoe! 

>>Bekijk hier Andrea's profiel<<


Andrea heeft niet alleen haar hele familie, haar vrienden en kennissenkring ingeschakeld, ook de bewoners van Woldendorp geven de kracht van haar wens door.

Er hangt al een poster in de lokale supermarkt met daarbij een donatiebox. De paardrijvereniging is op de hoogte en ook hier sporen ze mensen aan om haar te steunen middels de donatiebox. Alle bedragen zijn welkom. 


Veel mensen kennen Andrea en weten hoeveel positieve energie de wensvervulling haar tijdens moeilijke tijden heeft gegeven. De link met de Wenstafette is daarom snel gelegd. Een vriendin van Andrea heeft zelfgemaakte kaarten gemaakt en verkoopt deze. Met de opbrengst sponsort zij Andrea tijdens de Wenstafette. Ook spoort Andrea haar facebookvrienden aan om te doneren. Hiervoor gebruikt ze de omslagfoto van de Wenstafette. Ook via dit kanaal krijgt zij positieve reacties.

Bij haar thuis hangt de poster op een duidelijke plek voor het raam om de buurt te laten weten dat Andrea mee doet aan de Wenstafette en te vragen om haar te steunen.

Doe jij ook mee aan de Wenstafette? Dan ben je hopelijk geïnspireerd geraakt door Andrea. Heb je zelf ook een goed idee of tips over hoe jij de kracht van jouw wens doorgeeft?

Laat het ons weten via info@wenstafette.nl

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren