Sponsortips van Jordy

Sponsortips van Jordy
25 juli 2016


Afgelopen jaar is de liefste wens van Jordy in vervulling gegaan. Samen met zijn familie is hij naar Disneyland Parijs geweest. Omdat zijn wens hem enorme kracht heeft gegeven en hij deze beleving graag wil kunnen doorgeven aan nieuwe wenskinderen, loopt hij op 2 oktober mee met de Wenstafette. 

Zijn doel is om een zo hoog mogelijk sponsorbedrag bij elkaar te krijgen, zodat hij de kracht van zijn wens aan zoveel mogelijk kinderen met een levensbedreigende ziekte kan doorgeven. Jordy heeft in een paar weken tijd al 885 euro opgehaald!

In de omgeving van Jordy is iedereen enorm enthousiast over zijn deelname en heel veel vrienden, familie en andere bekenden hebben hem daarom al gesponsord! Zij vinden het heel bijzonder dat Jordy zich, na alles wat hij heeft meegemaakt, in wil zetten voor andere kinderen.

Om te ondersteunen bij het ophalen van donaties, heeft Make-A-Wish een toolbox gemaakt voor de deelnemers. Jordy gebruikt bijvoorbeeld de donatiebox en sponsorkaartjes om geld te vragen aan zijn familie, vrienden en andere mensen in zijn omgeving. Met behulp van de donatiebox, kan hij zich eenvoudig laten sponsoren, ook kleine bedragen zijn een enorme steun en helpen echt mee om op 2 oktober een mooi totaal bedrag bekend te kunnen maken en daarmee nieuwe wensen te vervullen.

Ook vrienden, kennissen en collega’s van de ouders van Jordy helpen mee om de kracht van zijn wens door te geven. De moeder van Jordy krijgt warme reacties op haar werk. Haar collega’s hebben Jordy al gesteund met een donatie van 100 euro!

Heb jij ook donatietips of mooie verhalen voor de Wenstafette? Laat het ons weten via info@wenstafette.nl

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren