Pers

Pers
Twee oktober is een hele bijzondere dag geworden, waarbij wensgezinnen voor de eerste keer de kracht van een wens door hebben gegeven. Onderstaand persbericht kan gebruikt worden voor plaatsing in verschillende media. Mocht je op onderstaand bericht mee informatie willen hebben dan kun je bellen met Roderick Oudemans. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-23582748

***

PERSBERICHT Wenstafette Eerste Wenstafette een groot succes
Oud wenskinderen geven de kracht van de wens door


BAARN, 02 oktober 2016 - Het sprookjesachtige kasteel Groeneveld was zondag 2 oktober het decor van de allereerste Wenstafette. Bijna 100 oud wenskinderen van Make-A-Wish Nederland deden mee aan deze bijzondere sponsorloop. Met hun deelname hebben zij geld opgehaald waarmee nog meer allerliefste wensen mogelijk zijn. In totaal is er € 61.603,16,-- opgehaald.
Met de Wenstafette geven we de kracht van een wens door aan nieuwe wenskinderen. We zijn enorm trots op deze groep oud wenskinderen. Het is een mooi bedrag waarmee wij vele allerliefste wensen kunnen vervullen,” legt Make-A-Wish Nederland directeur Peter Douwes uit.

In de tuin van Kasteel Groeneveld was een speciaal parcours uitgezet. Fanatiek gingen de oud wenskinderen om 13.30 uur van start. Aangemoedigd door familie en vrienden werd het een sportieve middag waarbij alle deelnemers zich maximaal hebben ingezet.

***

Verschillende media hebben inmiddels al aandacht besteed aan de Wenstafette. Zie hieronder een aantal van de geplaatste artikelen in verschillende media.

 

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren