Kom in actie

Kom in actie
Super tof dat je meedoet aan de Wenstafette en zo mee helpt om de kracht van een wens door te geven! Hoe meer geld we met elkaar inzamelen, hoe meer kinderen met een levensbedreigende ziekte we een fantastische wensbeleving kunnen geven. Met elkaar maken we het verschil!

Er zijn diverse manieren om geld in te zamelen. Zo kun je alle vrienden, familie, buren en andere kennissen en bekenden vertellen over de Wenstafette en vragen om hun bijdrage te leveren door jou te steunen met een sponsorbedrag. 

Verder kun je ook in actie komen en zo geld ophalen voor Make-A-Wish Nederland. Misschien heb je zelf al een leuk idee? Zo niet, dan kun je bijvoorbeeld denken aan…
 
  • Op jouw persoonlijke pagina staat jouw eigen paginalink. Deel deze op social media en vraag hen jou te steunen. Geef hierbij aan wat jouw allerliefste wens was en hoe dit jou kracht heeft gegeven. Vraag vervolgens of ze jou willen steunen via deze link. Bijvoorbeeld zo: 

    .. jaar geleden heeft Make-A-Wish Nederland mijn allerliefste wens vervuld toen ik het zo hard nodig had. Dit heeft mij heel veel kracht gegeven! Omdat ik alle ernstig zieke kinderen ook een wensvervulling gun, doe ik mee aan de Wenstafette op 9 juni 2018. Sponsor jij mij ook? <link pagina>

  • Organiseer een bingo, loterij of veiling. Vraag bijvoorbeeld familie, buren of vrienden of ze nog speciale spullen hebben die ze daarvoor willen geven of maak zelf iets moois. 

  • Bak cupcakes of andere lekkernijen en verkoop ze voor Make-A-Wish Nederland.

  • Doe een ‘heitje voor een karweitje’ en ga grasmaaien, afwassen, oud papier ophalen of lege flessen wegbrengen om geld in te zamelen. Als je hier je vrienden ook voor kan strikken, dan wordt de opbrengst nog hoger! Vraag andere mensen je te helpen bij je actie. Misschien wil jouw klas, je sportvereniging of je bedrijf je wel helpen.

Kijk ook naar de tips van de deelnemers!

Tip van Jordy
In de vorige editie heeft Jordy meegedaan aan de Wenstafette. Om te ondersteunen bij het ophalen van donaties, heeft Make-A-Wish een toolbox gemaakt voor de deelnemers. Jordy heeft bijvoorbeeld de donatiebox en sponsorkaartjes gebruikt om geld te vragen aan zijn familie, vrienden en andere mensen in zijn omgeving. Met behulp van de donatiebox, kon hij zich eenvoudig laten sponsoren, ook kleine bedragen zijn een enorme steun en helpen echt mee om een mooi totaal bedrag bekend te kunnen maken en daarmee nieuwe wensen te vervullen. 

Tip van Andrea
Andrea heeft bij de vorige editie niet alleen haar hele familie, haar vrienden en kennissenkring ingeschakeld, ook de bewoners van Woldendorp gaven de kracht van haar wens door. Er hing een poster in de lokale supermarkt met daarbij een donatiebox. De paardrijvereniging was op de hoogte en ook daar hebben ze mensen aangespoord om haar te steunen middels de donatiebox.

Wij zijn benieuwd naar jouw idee voor een actie en helpen je daarbij graag verder door mee te denken of je te helpen met extra materialen. Houd ons dus op de hoogte en stuur een mailtje met jouw leuke, maffe, unieke plan naar info@wenstafette.nl.

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren