Q&A

Q&A
1. Algemeen 

Wanneer en waar vindt de Wenstafette plaats? 
De Wenstafette wordt gehouden op zaterdag 9 juni 2018 bij Omnisport te Apeldoorn.     

Wat houdt het programma in? 
De dag staat in het teken van het doorgeven van de kracht van een wens. Daarbij wordt letterlijk door de wenskinderen en familie van de wenskinderen de kracht van hun wens doorgegeven door de estafetteloop. Daarnaast vinden er vele activiteiten plaats op het veld van de Wieler en Atletiekbaan. Op deze dag zijn er ook verschillende TOP sporters aanwezig die de kracht van sport aan de deelnemers door gaan geven. Een onvergetelijke dag die niemand wilt missen. 

Ik wil mij graag inschrijven voor de Wenstafette. Hoe kan ik dit het beste doen? 
Ga naar www.wenstafette.nl en klik op de groene button ‘inschrijven’. Als jij jouw gegevens invult krijg je van ons een e-mail om jouw profiel te activeren. 

Wat zijn de kosten om mee te lopen? 
Dit evenement is voor de deelnemers aan de Wenstafette, hun ouders, broertjes en zusjes geheel kosteloos. Wij organiseren het evenement voor wensgezinnen, zodat zij de kracht van een wens door kunnen geven aan nieuwe wenskinderen. 

Hoe weet ik dat doneren veilig is? 
Het rekeningnummer is het nummer van Make-A-Wish Nederland. Via de website kan er een algemene donatie gedaan worden of kan je een wenskind persoonlijk sponsoren. Om deze betalingen goed te laten verlopen wordt het systeem van internetbank Mollie gebruikt. De volgende omschrijving is zichtbaar op de afschrijving: STG MOLLIE PAYMENTS. Omschrijving: Donatie aan Wenstafette. Stichting Make-A-Wish Nederland. · 

Onderdeel Make-A-Wish Nederland 
De Wenstafette is een direct onderdeel van Make-A-Wish Nederland. Het evenement wordt exclusief georganiseerd voor de wensgezinnen van Make-A-Wish, met als doel om de kracht van een wens door te kunnen geven aan zoveel mogelijk nieuwe wenskinderen. 

2. Deelname 

Wie mogen er deel nemen aan de Wenstafette? 
Het deelnemen aan de Wenstafette is exclusief voor wenskinderen en gezinnen van wenskinderen. Alle activiteiten rondom de estafetteloop zijn toegankelijk voor de deelnemers, broertjes, zusjes en ouders.

Kan ik ook meedoen als ik zelf niet kan deelnemen of bijvoorbeeld in een rolstoel zit? 
Ja, In overleg gaan wij samen kijken of je mee kan doen of wie er namens jou mee kan doen! Meedoen met een rolstoel is geen probleem.

Hoe groot mag mijn team maximaal zijn? 
Er zijn geen beperkingen aan het maximum aantal mensen in een team. Voorwaarde is wel dat het team van een wenskind moet bestaan uit familie, vrienden of begeleiders/verzorgers van het wenskind. 

3. Sponsoring 

Hoe kan ik mensen vragen mij te sponsoren? 
Via de website van de Wenstafette kunnen mensen jou sponsoren! Dit kan via iDeal of via overschrijving. Binnenkort plaatsen wij tips & tricks om jullie te helpen bij de sponsoring. Daarnaast kunnen er ideeën op worden gedaan en gedeeld op de ‘kom in actie’ pagina. Na aanmelding ontvangen de deelnemers een donatieboxje, waarmee geld ophalen nog leuker wordt! 

Kan ik zelf ook een actie opzetten? 
Ja, het is heel slim en erg leuk als je zelf een actie opzet! Wij willen je daar graag bij helpen. Bel hiervoor met Make-A-Wish Nederland en geef dan aan dat je graag voor de Wenstafette een actie op wilt zetten. Wij gaan je dan helpen om dit tot een succes te maken. Kijk voor ideeën van andere wenskinderen op de ‘kom in actie’ pagina. Om jou te helpen bij de promotie van jouw actie, kan je een toolkit met o.a. banner, logo en poster downloaden via www.wenstafette.nl

Hoe kan ik een bijdrage leveren aan de Wenstafette, zonder deel te nemen? Bijvoorbeeld door een algemene donatie te doen of een wenskind te sponsoren. Daarnaast kunnen wij zeker hulp gebruiken op de dag zelf en is productsponsoring ook zeker welkom. Promotie van de Wenstafette via social media of bijvoorbeeld met behulp van posters en banners, stellen wij ook zeer op prijs. Of zet een actie op en doneer de opbrengst aan de Wenstafette. Meer informatie? Mail ons gerust op info@wenstafette.nl

Ik heb geld gesponsord aan een wenskind, maar zie dit niet terug op de profielpagina. Wat nu? 
Via een iDeal-betaling zal de donatie gelijk op de website zichtbaar moeten zijn. Als een donatie via overboeking wordt gemaakt, dan is het van belang om het betalingsnummer dat de site genereerd bij een donatie te vermelden. De verwerking van een overschrijving duurt 24 uur. Deze is dan zichtbaar op de website van de Wenstafette. Mocht een donatie niet zichtbaar zijn, stuur dan een mail naar info@wenstafette.nl. Wij kijken dan mee waar het verkeerd is gegaan. 

Kan ik ook een algemene donatie doen voor de Wenstafette?
Ja, er kan een algemene donatie worden gedaan. Wanneer op de ‘doneer nu’ button wordt geklikt, komt het donatie keuzeveld naar voren, waarbij een van de opties een algemene donatie is. 

Wat gebeurt er met de opbrengst van de Wenstafette? 
Met de opbrengst van de Wenstafette wordt de kracht van een wens doorgegeven aan nieuwe wenskinderen. Met de opbrengsten kunnen wij hun wensen vervullen. 

4. Profielpagina 

Ik wil graag mijn contactgegevens wijzigen. Waar kan ik de juiste gegevens aanpassen? 
Als je inlogt op jouw profiel klik je op het tabblad ‘bewerk inschrijfgegevens’. Hier kunnen alle gegevens aangepast worden. 

Hoe kan ik mijn sponsoren bedanken? 
Het is mogelijk om de sponsoren direct via jouw profiel te bedanken. Als je inlogt op jouw profiel en naar onderen scrolt, klik je op ‘bedank donateur’. Nadat je jouw bedanktekst hebt geschreven kun je deze versturen. Jouw donateur ontvangt dan een mail met jouw bedanktekst. 

Hoe kan ik mijn profielfoto aanpassen? 
Het is niet mogelijk om zelf jouw profielfoto aan te passen. Als je jouw profielfoto wilt wijzigen kun je deze toesturen aan info@wenstafette.nl. Wij passen deze dan aan. 

Hoe kan ik familie en vrienden uitnodigen? 
Als je inlogt op jouw profiel klik je op het tabblad ‘bewerk profiel’. Hier kunnen jouw supporters aangemeld worden. 

5. Informatie · 

Ik ben gebeld door jullie via een anoniem telefoonnummer. Klopt dit wel? 
Ja, dit klopt. Make-A-Wish Nederland is erg benieuwd hoe het met jullie als gezin gaat en wil graag contact met jullie onderhouden. Zo willen we jullie graag op de hoogte houden van onze activiteiten en vragen om deel te nemen aan de Wenstafette. 

Ik wil graag op de hoogte blijven van de Wenstafette. Hoe kan ik dit het beste doen? 
Volg de website van de Wenstafette en like de social media van de Wenstafette. Wij zijn inmiddels actief op Facebook, Twitter en Instagram. 

Ik heb een mail ontvangen m.b.t. de Wenstafette. Ik wil mij graag afmelden voor verdere updates. Hoe kan ik dit doen? 
Als je geen informatie meer wilt ontvangen over de Wenstafette kunt u ons een e-mail sturen. Wij zorgen dan dat u geen informatie meer over dit evenement ontvangt. · 

Hoe kan ik met mijn bedrijf een bijdrage leveren aan de Wenstafette? 
U kunt met uw bedrijf op verschillende manieren een bijdrage leveren aan de Wenstafette. Graag denken wij met u mee om dit op een leuke manier te doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diana van Zanden. Zij is bereikbaar via nummer 035 2035300 of via info@wenstafette.nl

Ik wil graag donateur worden van Make-A-Wish Nederland. Hoe kan ik dit doorgeven? 
Make-A-Wish Nederland verwelkomt jou graag als donateur. Ga voor aanmelding naar www.makeawishnederland.org en klik op ‘doneer nu’ of stuur een mail naar info@makeawishnederland.org. 

Zit jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via info@wenstafette.nl. Wij helpen je graag verder.

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren