Het doel

Het doel
De Wenstafette is dé estafetteloop waarbij voormalig wenskinderen zoveel mogelijk rondjes gaan rennen voor Make-A-Wish Nederland. Van jong naar oud geven zij letterlijk en figuurlijk 'de kracht van een wens' door. 

De deelnemers laten zich namelijk sponsoren, met als doel geld op halen voor Make-A-Wish. Met de bijdrage wordt 'de kracht van de wens' doorgegeven aan zoveel mogelijk kinderen met een levensbedreigende ziekte.   

Lees hieronder de verhalen van wenskinderen waarbij de wens inmiddels is doorgegeven.

De wens van Juliëtte (5)
Toen Juliëtte vijf jaar oud was, werd er leukemie bij haar geconstateerd. Anderhalf jaar lang werd ze behandeld met zware medicatie, wat grote gevolgen had voor haar gemoedstoestand. Door de zware medicatie zat ze in een enorme dip en haar zelfvertrouwen was helemaal weg. De wensvervulling kwam voor Juliëtte precies op het goede moment. Klik op de foto om de hele wensverslag te lezen!


De wens van Friso (4)
De ouders van Juliette hebben de kracht van haar wens doorgegeven aan Friso, door hem aan te melden bij Make-A-Wish Nederland. Zijn allerliefste wens, een boomhut ging in vervulling. Klik op de foto om de hele wensverslag te lezen!


De wens van Daan (14)
Daan heeft een hersentumor en is gek op koken. Hij helpt regelmatig zijn moeder in de keuken met de bereiding van het avondeten. Zijn favoriete eten: sushi. Vooral de rolletjes met zalm en tonijn. Zijn liefste wens: sushi maken met een top chef, ging in vervulling. Klik op de foto om de hele wensverslag te lezen!


De Wens van Maxime (4)
De ouders van Daan hebben Maxime aangedragen bij Make-A-Wish Nederland en zo de kracht van Daan zijn wens doorgegeven. Maxime heeft de zeldzame, progressieve stofwisselingsziekte Cystinose. Maxime is fan van Peppa Pig en vindt poppenkasten erg leuk. In juni vorig jaar ging haar liefste wens in vervulling: haar allerliefste vriendjes ontmoeten in de poppenkast. Klik op de foto om de hele wensverslag te lezen!

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren