Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden om een donatie te doen aan de Wenstafette in het algemeen, of een deelnemer in het bijzonder. Indien je via de website een donatie doet, vragen wij jou om enkele persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend, om de deelnemer op de hoogte te stellen van jouw sponsoring.

Website 
Wenstafette heeft op de website een betaalmodule via internetbank Mollie, die verschillende betaalmogelijkheden aanbiedt. Je kunt hierbij via iDEAL, creditcard en overschrijving een donatie doen.

Let er bij overschrijving wel goed op dat je het juiste kenmerk opgeeft. Deze ontvang je na het invullen van jouw gegevens indien je de optie overschrijving aanklikt.

Factuur
Indien je een factuur wilt ontvangen van jouw donatie, kan je contact opnemen met ons. Je ontvangt dan een factuur van Make-A-Wish Nederland, waarop de benodigde betaalgegevens vermeld staan.

In principe storten wij geen donaties terug naar de rekening van de donateur. Mocht er iets mis zijn gegaan tijdens het doneren of heb je per ongeluk een donatie aan de verkeerde persoon of team gedaan, dan kunnen wij dat voor je herstellen. Bij vragen kan je contact op nemen met Make-A-Wish Nederland.

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren