Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden
Er zijn mogelijkheden om een donatie te doen aan de Wenstafette in het algemeen, of een deelnemer in het bijzonder. Indien je via de website een donatie doet, vragen wij jou om enkele persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend, om de deelnemer op de hoogte te stellen van jouw sponsoring.

Website 
Wenstafette heeft op de website een betaalmodule via internetbank Mollie, die verschillende betaalmogelijkheden aanbiedt. Je kunt hier via iDEAL, creditcard of overschrijving een donatie doen.

Let er bij een overschrijving wel goed op dat je het juiste kenmerk opgeeft. Deze informatie ontvang je alleen na het invullen van jouw gegevens en indien je de optie overschrijving hebt aangeklikt.

Factuur
Indien je een factuur wilt ontvangen van jouw donatie, neem dan contact met ons op. Je ontvangt dan een factuur van Make-A-Wish Nederland, waarop de benodigde betaalgegevens vermeld staan.

In principe storten wij geen donaties terug naar de rekening van de donateur. Mocht er iets mis zijn gegaan tijdens het doneren of heb je per ongeluk een donatie aan de verkeerde persoon of team gedaan, dan kunnen wij dat voor je herstellen. Stuur dan gerust een mail naar info@wenstafette.nl

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren