Make-A-Wish Wenstafette

Make-A-Wish Wenstafette

Over Wenstafette

De Wenstafette is een estafetteloop, waarbij voormalig wenskinderen zoveel mogelijk rondjes gaan rennen voor Make-A-Wish Nederland. Jong en oud geven  ‘de kracht van een wens’ door. De deelnemers laten zich sponsoren, met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor MAWN, zodat de ‘kracht van een wens’ doorgegeven kan worden aan zoveel mogelijk kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. 

Meer dan een evenement
Op zaterdag 9 juni 2018 wordt in de Wieler en Atletiekhal van Omnisport in Apeldoorn diverse clinics gehouden en inspirerende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Voor de estafetteloop wordt een uniek parcours geplaatst. Een energieke en vooral sportieve dag met onvergetelijke momenten voor jong en oud.

Uniek
Alle wenskinderen en families van wenskinderen van Make-A-Wish zijn uitgenodigd om mee te doen. Dit zijn alle kinderen die sinds de oprichting van Make-A-Wish Nederland in 1989, kracht hebben gekregen van een wensvervulling.    

De eerste wensvervulling
Sandra was een van de eerste kinderen die dankzij Make-A-Wish haar allerliefste wens in vervulling zag gaan. Zij was 18 toen zij in 1989 werd verrast. Haar wens was om als een echte ‘Miss World’ gefotografeerd te worden. Het was voor het hele gezin een onvergetelijke dag! 

Nadat ze door Mazda MX5 opgehaald werd begon de dag als Miss. Ze werd in de make-up gezet, had de keuze uit prachtige kleding en werd in een professionele fotostudio gefotografeerd als een echte Miss World. Dit allemaal onder begeleiding van Miss Universe Nederland '91, Pauline Huizinga. 
Ook was er een journalist aanwezig, die Sandra als ware VIP interviewde. Dit interview was vervolgens te lezen in de Telegraaf.

Sandra
Als afsluiting van deze enerverende dag stond een diner bij een Chinees restaurant gepland voor iedereen die betrokken was bij de wensvervulling van Sandra. Na het eten werd de familie thuisgebracht in een prachtige auto met chauffeur, Thuis bekeek Sandra nog eens alle foto's en cadeaus die ze had gekregen. Ze zei dat ze geen voeten meer over had, maar haar stralende ogen vertelde dat dit toch wel de dag van haar leven was...

 

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren