Make-A-Wish Wenstafette

Make-A-Wish Wenstafette
Over Wenstafette

Dit jaar vindt voor de eerste keer de Wenstafette plaats! Een uniek evenement, waarbij kinderen van wie hun allerliefste wens is vervuld, geld ophalen voor Make-A-Wish Nederland.

Door mee te doen aan de Wenstafette geven zij bijna letterlijk hun wensstokje door aan andere kinderen met een levensbedreigende ziekte.
Meer dan een evenement
In de tuin van Kasteel Groeneveld in Baarn wordt een mooi parcours afgezet vol verrassingen en activiteiten. Er wordt door de wenskinderen dus niet alleen een afstand afgelegd, maar de activiteiten onderweg zorgen tevens voor een onvergetelijke dag voor jong en oud.

Uniek
Alle wenskinderen en families van wenskinderen van Make-A-Wish zijn uitgenodigd om mee te doen. Dit zijn dus alle kinderen die sinds de oprichting van Make-A-Wish Nederland in 1989, kracht hebben gekregen van een wensvervulling.   

De eerste wensvervulling
Sandra was een van de eerste kinderen die dankzij Make-A-Wish haar allerliefste wens in vervulling zag gaan. Zij was 18 toen zij in 1989 werd verrast. Haar wens was om als een echte ‘Miss World’ gefotografeerd te worden. Het was voor het hele gezin een onvergetelijke dag! 

Nadat ze door Mazda MX5 opgehaald werd begon de dag als Miss. Ze werd in de make-up gezet, had de keuze uit prachtige kleding en werd in een professionele fotostudio gefotografeerd als een echte Miss World. Dit allemaal onder begeleiding van Miss Universe Nederland '91, Pauline Huizinga. 
Ook was er een journalist aanwezig, die Sandra als ware VIP interviewde. Dit interview was vervolgens te lezen in de Telegraaf.

Sandra
Als afsluiting van deze enerverende dag stond een diner bij een Chinees restaurant gepland voor iedereen die betrokken was bij de wensvervulling van Sandra. Na het eten werd de familie thuisgebracht in een prachtige auto met chauffeur, Thuis bekeek Sandra nog eens alle foto's en cadeaus die ze had gekregen. Ze zei dat ze geen voeten meer over had, maar haar stralende ogen vertelde dat dit toch wel de dag van haar leven was...

 

Direct naar

Doneer nu Inschrijven Make-A-Wish Nederland
ANBI

Recente donaties

Overzicht donaties >>

Donatieteller

0,00
€ 100.000
 

Sponsoren